Σεμινάριο Αργεντίνικου Τάνγκο

Μια μοναδική ευκαιρία για να μυηθείτε στην μαγεία του Αργεντίνικου Τάνγκο θα έχετε όσοι παρακολουθήσετε  το σεμινάριο χορού που οργανώνει το GoLatin στην Τρίπολη.  Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και προχωρημένους μαθητές που θέλουν να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν περισσότερο την κοινωνική διάσταση του χορού.

Αν έχετε βρεθεί σε κάποια milonga θα έχετε διαπιστώσει ότι το αργεντίνικο τάνγκο είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι, που εμπεριέχει πολύ αυτοσχεδιασμό με έντονο το στοιχείο της έκπληξης. Άρα λοιπόν, τα στημένα βήματα-χορογραφίες που έχουμε μάθει οι περισσότεροι από εμάς στις σχολές χορού, δεν αρκούν και μπορούν μόνο να αποτελέσουν ένα αρχικό εισαγωγικό βήμα.

Αν λοιπόν θέλετε να μπείτε στην ουσία του χορού και να μάθετε να χορεύετε με όποιον και όπου θέλετε σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.  Το κόστος είναι δωρεάν (ίσως υπάρξει μία μικρή χρέωση για την ενοικίαση της αίθουσας της τάξης του 1 ευρώ/άτομο), για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).Η ακριβής ημερομηνία και χώρος σεμιναρίου θα ανακοινωθεί μετά την δήλωση των συμμετοχών. Το σεμινάριο θα το διδάξει μία πολύ γνωστή δασκάλα χορού και persona των Αθηναϊκών milongas. Είναι πραγματικά τιμή μας που θα την φιλοξενήσουμε στην Τρίπολη.