Το GoLatin πάει στα βουνά!

Το ΚΠΕ Καστρίου σε συνεργασία με το Go latin σχεδιάζει την υλοποίηση διήμερου  περιβαλλοντικού προγράμματος στις 12 και 13 Μαΐου 2012 με θέμα:«ΝΑΪΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΡΥΑΔΕΣ: ΔΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟΤΟΠΙΚΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ»Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδα ενηλίκων 45 ατόμων και θα υλοποιηθεί από την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Καστρίου στις αίθουσες του ΚΠΕ και στα εξωτερικά πεδία του δάσους της Μαλεβής και του ποταμού Τάνου.Στόχοι του προγράμματος είναι, οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις λειτουργίες, τις αξίες και τους κινδύνους του δάσους και των υγροτόπων, να συνδεθούν με το φυσικό περιβάλλον και μεταξύ τους και να δράσουν σε ομάδες εργασίας για την ευαισθητοποίηση του συνόλου των πολιτών.

Κόστος συμμετοχής

Το ΚΠΕ Καστρίου θα καλύψει τα έξοδα για:

  • Το κολατσιό των συμμετεχόντων και τις δύο μέρες
  • Το δείπνο του Σαββάτου για όλους τους συμμετέχοντες

Για όσους επιλέξουν διαμονή στο δασικό χωριό των Άνω Δολιαλών το κόστος είναι 17 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και πρωϊνό). Δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόστος για την συμμετοχή.

Μεταφορά/Ώρες έναρξης και λήξης

Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνει με ΙΧ, οπότε αν θέλετε να συμμετέχετε και δεν έχετε το δικό σας μεταφορικό μέσο επικοινωνήστε μαζί μας να σας φέρουμε σε επαφή με άτομα που έχουν διαθέσιμες θέσεις. Η ώρα έναρξης του προγράμματος είναι το Σάββατο 12 Μαΐου το πρωί, ενώ η λήξη του προγράμματος είναι την Κυριακή 13 Μαΐου το μεσημέρι.

Δήλωση συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο 2710.236072. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το ΚΠΕ Καστρίου (τηλ. 27920 22004) ή να επισκεφθείτε την σελίδα τους (http://kpe-kastr.ark.sch.gr/site/)