Πως μπορείτε να συμμετάσχετε

Το GoLatin ενθαρρύνει όλα τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις του.
Μερικούς από τους τρόπους είναι:

  1. Απλή συμμετοχή στα πάρτυ και στις εκδηλώσεις του GoLatin.
    Κατά κανόνα η συμμετοχή στις εκδηλώσεις (και ειδικότερα στα λάτιν πάρτυ) είναι με δωρεάν είσοδο και χωρίς κράτηση. Επίσης δεν απαιτείται η παρουσία παρτενέρ και κάποιου dressing code. Αν δεν έχετε γραφεί ήδη στις λίστες ενημέρωσης του GoLatin μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το ονοματεπώνυμο σας και ένα email ή έναν αριθμό κινητού για να λαμβάνετε ενημέρωση για όποιες εκδηλώσεις πρόκειται να γίνουν. Εναλλακτικά μπορείτε να γίνεται μέλος της ομάδας μας στο Facebook με την ονομασία GoLatin.gr.
  2. Προώθηση, ιδέες και feedback!
    Η γνώμη σας μετράει για αυτό είναι και πολύ σημαντικό να την μοιράζεστε μαζί μας. Θα χαρούμε πάρα πολύ να ακούσουμε ιδέες για το μουσικό πρόγραμμα, τα είδη χορού, το χώρο εκδήλωσης και κάποιες προωθητικές ενέργειες που θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Λίστες ενημέρωσης

Τσεκάρετε όσες λίστες θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και το email σας και πατήστε το κουμπί Εγγραφή. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαγραφείτε μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος.

golatin - λατιν ομάδα χορού